суббота, 1 апреля 2017 г.

Правильна утилізація відходів

Правильна утилізація відходів — запорука
не лише економічного зростання, а й виховання фізично і духовно здорової нації.
У той час як переробка стала частиною повсякденного життя для багатьох людей, всю важливість утилізації не завжди розуміють. Загалом, люди розуміють, що утилізація допомагає звести до мінімуму витік обмежених ресурсів нашої планети. Але існує кілька інших факторів, які роблять утилізацію важливою. Ось кілька інших причин, чому переробка вкрай важлива в нашому світі сьогодні.


Важливість утилізації та переробки побутових відходів

1. Одна з найбільших речей це те, що процес допомагає мінімізувати присутність відходів в наших містах. Тому що такі предмети, як скло, папір і пластик повторно використовують для створення нових продуктів та вони валяються на звалищі, забруднюючи природу. Так як більшість людей не хочуть сміттєзвалище біля їхніх будинків або офісів, переробка дозволяє уникнути створення нових і більш великих звалищ, які були б необхідні, щоб вмістити всі відходи.

2. Хоча багато людей розуміють, що утилізація добре для навколишнього середовища з точки зору ослаблення попиту на наші обмежені ресурси, вони не можуть зрозуміти, що, розділення сміття на частини також дозволяє скоротити витрати на виробництво продукції. Наприклад, виробництво алюмінієвих банок з перероблених продуктів потребує на 75-95% менше енергії, ніж щоб створити їх із сировини. Таким чином, важливість утилізації поширюється не тільки на збереження сировини, але й до зменшення затрат енергії, необхідної для виробництва різних товарів.

3. Інший приклад важливості переробки має справу зі створенням нових робочих місць. Оскільки все більше нових заводів по переробці, то збільшується кількість людей, необхідних для збору, сортування та обробки вторинної продукції. Чим більше робочих місць, тим більше грошей, витрачених в місцевих магазинах, більше податків, зібраних для міста, а в цілому - здорова економіка.

4. Важливість утилізації поширюється також на підтримку здорового балансу в екології планети. Чим менше видобутку сировини та виробництва того ж обсягу продукції, тим менше пошкодження наших річок, лісів і районів з дикою природою. Від кожної форми життя на планеті залежить наявність іншої форми життя, зберігання екологічного балансу - це ключ до безпеки майбутніх поколінь.

Подумайте про всі причини утилізації наступного разу, коли ви починаєте обурюватися, що потрібно розділяти сміття на пластик, скло, папір, батарейки та багато іншого. Об'єднані зусилля всіх людей для переробки свого сміття насправді роблять величезну користь нашій планеті. Подивіться навколо вашого дому і ви, швидше за все, дивлячись на усе сміття навколо, зрозумієте важливість утилізації у вашому місті.

Пам'ятайте:
Електронні деталі повинні бути перероблені, тому що деякі компоненти є небезпечними відходами, наприклад батарейки та лампочки.
Скляні,Пластикові пляшки, Алюмінієві банки, як правило, можуть бути перероблені.
Переробка знижує кількість відходів у громадах.
пляшки можуть бути перероблені.
Такі речі, як туалетний папір, можуть бути зроблені з перероблених матеріалів, а не за допомогою вирубки лісів.
Створення нових паперових виробів з переробленого паперу на 40% ефективніше, ніж використання нової деревної маси.

Відновлені елементи часто використовуються повторно для створення нових елементів, скорочуючи необхідність заготовляти сировину.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Кривушівський навчально-виховний комплекс Відділ освіти, молоді і спорту Виконавчого комітету Піщанської сільської ради ...